پلمب دو واحد عرضه مواد غذایی (نانوایی و کبابی ) و به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب دو واحد عرضه مواد غذایی و نانوایی و کبابی خبر داد
در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، دو واحد عرضه مواد غذایی (نانوایی و کبایی ) به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی بهداشتی و همچنین بکارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده متخلفان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید؛ دکتر موقری پور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان اظهار نمودند، حفظ و ارتقاء ایمنی و بهداشت مواد غذایی در جهت حفظ سلامت جامعه یکی از وظایف اصلی بهداشت محیط معاونت بهداشتی می باشد، ایشان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهسازی و نظافت عمومی محل کار، به متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توصیه نمودند از بکارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جلوگیری نمایند. وی تاکید نمودند داشتن کارت معاینه پزشکی و گواهینامه بهداشت عمومی و رعایت بهداشت شخصی از الزامات اساسی صلاحیت بهداشتی کارکنان دست اندرکار مواد غذایی می باشد.
او افزود به منظور حفظ سلامت آحاد جامعه، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به طور مستمر به ویژه در ساعات غیر ادرای و روزهای تعطیل انجام می شود و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تماس 190 گزارش نمایند.




