یکشبه 23 اذر 1404

پلمب دو واحد عرضه مواد غذایی (نانوایی و کبابی ) و به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب دو واحد عرضه مواد غذایی و نانوایی  و کبابی خبر داد
در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، دو واحد عرضه مواد غذایی (نانوایی و کبایی ) به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی بهداشتی و همچنین بکارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی  توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده متخلفان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید؛ دکتر موقری پور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان اظهار نمودند، حفظ  و ارتقاء ایمنی و بهداشت مواد غذایی در جهت حفظ سلامت جامعه یکی از وظایف اصلی بهداشت محیط معاونت بهداشتی می باشد، ایشان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهسازی و نظافت عمومی محل کار، به متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توصیه نمودند از بکارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جلوگیری نمایند. وی تاکید نمودند داشتن کارت معاینه پزشکی و گواهینامه بهداشت عمومی و رعایت بهداشت شخصی از الزامات اساسی صلاحیت بهداشتی کارکنان دست اندرکار مواد غذایی می باشد.
او افزود به منظور حفظ سلامت آحاد جامعه، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به طور مستمر به ویژه در ساعات غیر ادرای و روزهای تعطیل انجام می شود و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تماس 190 گزارش نمایند.

انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
آ+
آ
آ-