30 ارديبهشت 1403 ساعت 15:24

آمار بازدید کنندگان سایت
0132777
امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
این ماه
ماه قبل
کل بازدید
156
278
431
431
5378
7008
132777

پیش بینی امروز
192


آی پی شما18.221.198.132
طراحی سایت چگونه است؟

    

جلسه هماهنگی جهت ساماندهی و نظارت بر واحدهای تولید و عرضه ماست سنتی


مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۸


معاونت بهداشتی 

      

کارگاه آموزشی تربیت مربی  با موضوع  کنترل وپیشگیری از مرگ ومیر ناشی از سوانح وحوادث ترافیکی بر اساس مدل shep

 

جهت آموزش به گروه هدف نوجوانان وجوانان شهرستان 

 

شرکت کنندگان :مراقبین سلامت .بهورزان وماماها

 

برگزار کننده :( گروه سلامت جوانی جمعیت،خانواده ومدارس ) واحد سلامت جوانان با همکاری پلیس راهور شهرستان

 

آذرماه ۱۴۰۲

     

جلسه هماهنگی و آموزشی دستورالعمل اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا


توسط: گروه مبارزه با بیماریها


گروه هدف: ناظرین ستادی شهرستان


تاریخ: ششم آذرماه ۱۴۰۲

   

جلسه هماهنگی و آموزشی دستورالعمل اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا

توسط: گروه مبارزه با بیماریها


گروه هدف: مسئولین مراکز و پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت


تاریخ: ششم آذرماه ۱۴۰۲


مکان:  بهورزی

  

کارگاه آموزشی بلوغ


جهت آموزش به دانش آموزان مدارس شهرستان


شرکت کنندگان: بهورزان ومراقبین سلامت


واحد برگزار کننده: واحد سلامت نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی با همکاری واحد سلامت روان


آذرماه ۱۴۰۲

    

کارگاه آموزشی شیوه زندگی سالم و فعالیت بدنی در دوران سالمندی و مسیر گزارش گیری شاخص‌هابرای ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان مورخ ۱۴۰۲/۸/۲۰ و ۱۴۰۲/۸/۲۱

  

  

جلسه دو روزه گزارش جمعبندی نتایج پایشهای ۶ماهه ، شاخصها و تحلیلها ی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲

در خصوص کلیه برنامه های گروه سلامت خانواده و مدارس و جوانی جمعیت ، بیان انتظارات از برنامه ها جهت مسئولین مراکز بهداشتی شهر و روستا و کارشناسان ناظر مناطق ۷و۸ آبان ۱۴۰۲

 

     

تعطیلی ۲ واحد صنفی غیر بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان،معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از کشف، جمع آوری و معدوم سازی بیش از ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از ۲ واحد صنفی غیربهداشتی خبر داد.
دکتر موقری پور بیان کرد : در اجرای قانون اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر اساس نظارت بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدیدهای لازم انجام شده است و ۲ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی به علت اجرا نکردن موازین بهداشتی شرایط نامناسب و غیربهداشتی نگهداری مواد غذایی و عدم رعایت بهداشت فردی با کسب نیابت قضایی تعطیل و بیش از ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف کشف و در محل دفن پسماند شهری معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان سیرجان با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر بر همه فروشگاه ها، سوپرمارکت ها، فست فود ها و دیگر اماکن عمومی نظارت دارند، اظهار کرد: در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی ۱۹۰ گزارش دهند.
روابط عمومی معاونت بهداشتی

 

برگزاری دوره دو روزه تکنیک های ارزیابی و بررسی عوامل زیان آور محیط و کار


دوره دو روزه تکنیک های ارزیابی و بررسی عوامل زیان آور محیط و کار در محل سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، این دوره ۲ روزه که در تاریخ های  ۲۴ و ۲۵ مهرماه برگزار شد در راستای آشنایی با تجهیزات و وسایل اندازه گیری عوامل زیان آور محیط و کار و به منظور ایجاد  یکپارچگی در ارائه خدمات به ذینفعان و ارتقاء دانش فنی کارشناسان، واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی با همکاری شرکت توسعه و فراوری صنایع و معادن ماهان سیرجان برگزار نمود که در این دوره بیش از ۹۰ نفر از کارشناس بهداشت حرفه ای شرکت های مختلف صنعتی و معدنی و بازرسان کار معاونت بهداشتی حضور داشتند.
مدرس این دوره، مهندس بهمنی کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای و ناظر شرکت ایمیدرو درخصوص متدهای استاندارد ارزیابی و اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار، شیوه کار با دستگاه ها، آزمون های کنترل کیفی پایش ها و نحوه نظارت صحیح بر فرایند اندازه گیری عوامل زیان آور در محیط کار با توجه بر اهداف نمونه برداری و ....مطالبی را ارائه نمود.

  

 

کارگاه آموزشی خودمراقبتی و کاهش انگ
ویژه مراقبین سلامت و بهورزان
۱۴۰۲/۰۷/۲۹

Back to Top

Template Design:Dima Group