30 ارديبهشت 1403 ساعت 12:58

آمار بازدید کنندگان سایت
0132761
امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
این ماه
ماه قبل
کل بازدید
140
278
415
415
5362
7008
132761

پیش بینی امروز
48


آی پی شما3.147.237.195
طراحی سایت چگونه است؟

معاون بهداشتی سیرجان از طرح تشدید نظارت های بهداشتی تابستانه خبر داد به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر محمد موقری پور در این باره گفت: با توجه به گرمای هوا و اهمیت بازرسی های بهداشتی در افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی، طرح تشدید نظارت های بهداشتی بازرسان بهداشت محیط از ابتدای تیرماه علاوه بر انجام امور روزانه و دوره ای نظارت ها، تیم های سیار بازرسی با هدف بررسی های میدانی تشکیل داده اند و این روند تا پایان فصل گرما ادامه دارد. در همین راستا علیرضا مریدی مدیر گروه سلامت محیط و کار بیان کرد: تمامی مراکز با اولویت حساس، از جمله رستوران ها، مجتمع های بین راهی، قنادی، اغذیه فروشی و تمامی اماکنی که عرضه مواد غذایی دارند توسط بازرسان بهداشت محیط بازرسی می شوند. وی افزود: از ابتدای طرح مذکور تاکنون 2714 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته است و از این بین 12 واحد به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی مطابق آیین نامه اجرایی قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعطیل شدند 25 مورد به مراجع قضایی معرفی و 4 مرکز عرضه قلیان پلمپ و تعداد 52 حقه قلیان جمع آوری گردید. همچین 890 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرمجاز معدوم گردید. او در ادامه گفت: بازرسان بهداشت محیط به دستگاه های سنجش پرتابل مجهز هستند و در این بازه زمانی 1809 مورد سنجش عوامل محیطی مرتبط با مواد غذایی از جمله میزان بار میکروبی سطوح، TPM روغن های مصرفی، دمای سردخانه و گرمخانه ها و... انجام شد و19 مورد جهت انجام آزمایشات تکمیلی میکروبی به آزمایشگاه مواد غذایی ارجاع شدند. مهندس مریدی ادامه داد: در این طرح همچنین 4 پارامتر کیفی آب شرب شامل کیفیت میکروبی و شیمیایی، کلر آزاد باقیمانده، pH و کدورت آب به صورت روزانه پایش می شود. در همین راستا 142 مورد نمونه برداری میکروبی و 40 مورد سنجش شیمیایی و 4642 مورد کلر سنجی در این بازه زمانی انجام شده است. وی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که در اولویت بازرسی های بهداشتی در این طرح قرار دارد، بازدید از استخرهای شنا می باشد چرا که در فصل گرما گرایش به ورزش و تفریحات آبی بیشتر می شود، لذا تا به امروز42 مورد بازدید و 26 مورد نمونه برداری آب از استخرهای شنا انجام شده است و در هر بازرسی توصیه ها و پیشنهادات بهداشتی ابلاغ شده است و 2 مورد از استخرهای متخلف به مراجع قضایی معرفی گردید. او اضافه کرد: به منظور افزایش ایمنی حمل مواد غذایی، ساماندهی ماشین های حمل غذا به ویژه غذاهای پخته و مواد غذایی بالقوه خطرناک در دستور کار قرار گرفته است و تاکنون با پیگیری های انجام شده تعداد 11 ماشین حمل غذا پس از منطبق شدن با ضوابط بهداشتی، خصوصا سیستم گرمخانه، مجوز حمل از این حوزه معاونت دریافت نموده اند. همچنین رسیدگی به شکایات بهداشتی واصله یکی دیگر از وظایف بازرسان بهداشت محیط است و از ابتدای طرح، تعداد 62 شکایت بهداشتی پیگیری شده است. لذا شهروندان محترم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه پاسخگویی به شکایات بهداشت (190) گزارش نمایند.

Back to Top

Template Design:Dima Group